Egészségmegőrzés

Statisztikai adatok szerint életszínvonal, egészségi állapot és élettartam tekintetében sereghajtók vagyunk Európában. A magyar lakosság 59 százaléka érzi egészségi állapota miatt korlátozottnak magát mindennapi teendőinek elvégzésében.

Ennek egyik oka, hogy nem törődünk a betegségmegelőzéssel.

Egy dologban jár élen a magyar társadalom, az a gyógyszerfogyasztás. Nem az egészségünkbe fektetünk, hanem a betegségeinkre költünk. Sokan mindent megtennének, hogy sok pénzük legyen, aztán pedig mindenüket odaadnák azért, hogy egészségesek legyenek, de akkor már késő.

Az történik velünk, amit választunk.

Aki tehet valamit azért, hogy egészséges maradj, az első sorban Te vagy.

A legjobb megoldás számodra, hogy az egészségedbe fektetsz és örülsz az eredménynek. Ha nyitott vagy rá, bebizonyítom Neked, hogy ez nem lehetetlen, még csak nem is bonyolult, ugyanakkor több szempontból is kifizetődő.

Élj egészségesen = jóllét és anyagi biztonságban = jólét

Pluszjövedelem egészségmegőrzéssel

Az utóbbi időben egyre többeknek fontos az egészségmegőrzés, a betegségmegelőzés, továbbá megugrott a  keresetkiegészítés céljából otthoni munkát keresők száma. A világjárvány okozta helyzet miatt ugyanekkor számos üzletágban jelentős visszaesés volt tapasztalható, mindössze az e kereskedelem mutat folyamatosan jelentős növekedést.

Bármiben fogadok, hogy ha Te fognád ki a mesebeli aranyhalat, a három kívánságod között szerepelne az egészség és a pénz.  Úgy 45 éves korig a pénz, utána az egészség az első. 

A mezőgazdaság már nem képes minket megfelelő táplálékkal ellátni, ehelyett az ipar által feldolgozott élelmiszereket fogyasztjuk.  

A feldolgozott élelmiszerek jó része egyre kevesebb értékes tápanyagot és egyre több felesleges kalóriát tartalmaz. Tudtad, hogy például, hogy

 • a túlsúlyos ember valójában éhezik emiatt?
 • Hogy egyes ízfokozók  miatt sokaknál migrénes fejfájás, hányinger, nehéz légzés, később pedig cukorbetegség léphet fel?
 • Némely színezékek nem ürülnek ki a szervezetből, károsítják az idegrendszert és gyerekeknél koncentrációzavart okozhatnak?
 • Hogy a húsok tartósítására használt nitrátok és nitritek rákkeltő vegyületté alakulnak és csökkentik a vér oxigénszállító képességét? 

Ezekkel a problémákkal aztán orvoshoz fordulunk, aki felírja a gyógyszert. Hurrá, az addig megevett mérgeket megfejeltük még egy adaggal.

Rohamosan nő azok száma, akik keresik a megoldást és igyekeznek  táplálékkiegészítőket, vitaminokat alkalmazni. Ezek között vannak olcsók és kevésbé hatásosak, drágábbak és jó minőségűek.

Bár mindenki más és más termékek mellett tett hitet, két állítás mindig igaz:

 • Ha vigyázol az egészségedre, az pénzbe kerül, hisz vitaminokat, táplálékkiegészítőket vásárolsz. Ez az egészségedbe való hosszú távú, megtérülő befektetés. Profitálsz. 
 • Ha nem vigyázol, az  rengetegbe is kerülhet, mert az egészségmegőrzés sokkal könnyebb és olcsóbb, mint a már kialakult betegség gyógyítása. A betegségedre költesz, ami nem kifizetődő. Deficitben vagy.

Amennyiben inkább az egészségedbe fektetnél, van egy jó ajánlatom számodra. Legyél válságálló, keress pénzt egészségmegőrzéssel!

A Forbes szerint a következő 20 évnek két meghatározó piaci trendje lesz. Az egyik az elektromos önvezető autó. Elektromos autót nem tudok ígérni, de…

…tudom, sok vitamin és táplálékkiegészítő van a piacon. Persze, legyen választék, de…

 • Melyikkel tudsz pénzt keresni?
 • Melyiket veheted meg a saját webáruházadból?
 • Ha valamelyik nem válik be, visszaadják az árát?
 • Milyen a felszívódási arányuk?
 • Melyik tanít meg helyesen táplálkozni és egészségesen élni?
 • Milyen problémákat lehet velük megoldani?
 • Melyikhez jutsz hozzá fogyasztóként nagykereskedelmi áron?
 • Melyiknek a gyártója biztosít Számodra KÖLTSÉGMENTESEN kulcsra kész online üzletet és hozzá teljes hátteret  marketingeszközökkel?
 • Keresel pénzt azzal, hogy ezeket vásárolod?

Néhány gondolat  az enyémekről

 • ✔ Bárhová egyszerűen magaddal viheted őket, kis helyen elférnek.
 • ✔ Nem kell, hogy legyen Nálad folyadék, anélkül is bevehetők, egyszerűen a nyelved alá fújod.
 • ✔ A szervezeted egyes funkcióinak támogatására és problémák megoldására, célzottan fejlesztették ki őket.
 • ✔ 90 %-os felszívódási arány, meglepő hatékonyság.
 • ✔ Tiszta és természetes összetevők,
 • ✔ mentorprogram,
 • ✔ állandó kedvezmények,
 • ✔ pénzvisszafizetési garancia,
 • ✔ nem utolsó sorban 100 % pozitív fogyasztói visszajelzés.

25 éve foglalkozom gyógynövényekkel, ez alatt az idő alatt sokaknak segítettem megküzdeni különböző kihívásokkal, de ezek a készítmények számomra is meghökkentően jó tapasztalatokat hoztak. Négyórányi orvosi előadás szól róluk, ha kéred, átküldöm.

Ha már vigyázol az egészségedre, nagyon rosszul éreznéd Magad, ha pénzt is kapnál érte?

Nulla, vagy minimális befektetéssel és némi segítséggel vállalkozói terhek nélkül építhetsz fel egy globális üzleti vállalkozást. Látni fogod, hogy ez egy kockázatmentes lehetőség, még akkor is, ha nem hiszed el.

Nem kell, hogy marketinges, reklámszakember, vagy értékesítő legyél, az ingyenes képzéseken mindent megtanulhatsz.

Ezt a lehetőséget kihasználva 10 üzletágban 7 féle módon kereshetsz és találhatsz pénzt. Egy elvégzett munkáért 7 féle kifizetés.  Alkalmazottként  én ennek mindig az ellenkezőjét tapasztaltam.

Mindenki számára ad lehetőséget a 10 üzletág, csak válaszd ki, mi érdekel!

Milyen hátrányt okozna számodra, ha lenne egy online plazád hatékony marketingeszközökkel, képzésekkel, technikai háttérrel? Nálam van a hozzá való  kulcs. Elkéred, vagy adjam oda valaki másnak? Íme néhány példa.

Tudnál örülni és gyarapodni, ha Nálad  lenne ez a kulcs? Várj! Mondd ki hangosan azt, hogy álmomban is online bevételem lesz!

Ha igaz az, hogy vannak olyan emberek, akik ebből megélnek, akkor az is igaz, hogy Neked is lehet belőle kiegészítő jövedelmed. Vannak emberek, akik ebből az átlagnál jobban megélnek. Közéjük akarsz tartozni, vagy várod a megváltást? Aki él, az nem halogat!

Ma már nem a nagy hal eszi meg a kicsit, hanem a gyors a lassút. A korai felismerők -akár Te is- lesznek helyzeti előnyben.   🙂

Mielőtt dobnád a lehetőséget, nézd meg a magyar feliratos tájékoztató videot!  A hozzáférés ingyenes és kötelezettségektől mentes, de regisztrációhoz kötött.

online üzlet

A világon minden 10. másodpercben indít valaki online vállalkozást.

Miért nem Te és miért nem most? Ez a Te időzítésed.

Csatlakozz ahhoz a közösséghez, amely felforgatja a piacot és jobbá teszi a világot!

Vedd át az irányítást a saját életed felett!