Válság?

A válság következménye mindig valamilyen érték megsemmisítése. Mindaddig legyintesz rá, míg személyes értékeid nem kerülnek veszélybe. Az árak nagyobb mértékben emelkednek, mint a fizetések, ezért tömegek megélhetése forog kockán. Ha  tartalékod, megtakarításod van, attól félsz, hogy hozzá kell nyúlnod és végül feléled azt.

Az anyagi válság lassan kihat az egészségedre, feszültté, idegessé tesz. Napjainkban egyre többen küzdenek például stresszel és pánikbetegséggel, sokan kerülnek lelki és mentális válsághelyzetbe.

Az egészségügyi ellátórendszer alulfinanszírozott, ezért sokszor nehéz bejutni egyes szakrendelésekre. Diagnosztikai vizsgálatokra, mint például ultrahangos vizsgálat, 30 nap körül van a várakozási idő.

Akik felfogja a probléma súlyosságát,  anyagi helyzete és egészségi állapota érdekében keresi a kiutat. Alternatív gyógymódok iránt kezd érdeklődni és azon gondolkodik, mely kiadása felesleges. Amerikában is tízezrek mondták már le például a Netflix előfizetésüket.

A válságálló megoldás az, ha egészséges vagy úgy lelkileg, úgy mentálisan, mint fizikailag. Ép testben ép lélek és ép szellem. Szentháromság.

Helyes, ha a takarékosságra törekszel, de nem elég! Találnod kell lehetőséget arra is, hogy több pénzt tudj keresni! Ha bevételt tudsz növelni,  stabilabb lesz az anyagi helyzeted.

Egészségesen és jobb anyagi helyzetben nyugodtabban nézel szembe a krízis okozta kihívásokkal.

A túlélés nem csak kormányokon és nagyvállalatokon múlik. Rajtad múlik, mert a saját helyzeteden első sorban Te tudsz javítani. A legfontosabb kérdés, hogy akarsz -e jó irányba változtatni.

A lélek, így minden ember szabadnak születik, joga van a biztonságos, nyugodt élethez. Tegyél érte!

Egészségmegőrzés

Statisztikai adatok szerint életszínvonal, egészségi állapot és élettartam tekintetében sereghajtók vagyunk Európában. A magyar lakosság 59 százaléka érzi egészségi állapota miatt korlátozottnak magát mindennapi teendőinek elvégzésében.

Ennek egyik oka, hogy a többség nem törődik a betegségmegelőzéssel.

Egy dologban jár élen a magyar társadalom, az a gyógyszerfogyasztás. Az 59 százalék nem az egészségébe fektet, hanem a betegségeire költ. Sokan mindent megtennének, hogy sok pénzük legyen, aztán pedig mindenüket odaadnák azért, hogy egészségesek legyenek, de akkor már késő.

Az történik veled, amit választasz.

Aki tehet valamit azért, hogy egészséges maradj, az első sorban Te vagy.

A legjobb megoldás számodra, hogy az egészségedbe fektetsz és örülsz az eredménynek. Ha nyitott vagy rá, bebizonyítom Neked, hogy ez nem lehetetlen, még csak nem is bonyolult, ugyanakkor több szempontból is kifizetődő.

Élj egészségesen = jóllét és anyagi biztonságban = jólét

Megtakarítás egészségmegőrzéssel

Az egészséges ember nem költ pénzt gyógyszerre. El fog jönni az az idő is, amikor a betegeknek nem csak a gyógyszerért, hanem az orvosi ellátásért is fizetni kell majd. Egyre többen keresnek és találnak megoldást problémáikra a magánegészségügyben.

Sokat fizetnek, ha nem akarnak hónapokat várni diagnosztikai vizsgálatra, vagy valamilyen beavatkozásra.

A beteg és a fogyatékkal élő ember nyűg a rendszer nyakán, mert pénzbe kerül.

Az állami egészségügyi ellátórendszer munkaerőhiánnyal küzd.

A kormány szükségszerű intézkedéseket fog tenni.

Sok ember lesz kénytelen nagy összegeket költeni a betegségére

Az egészségesek nagy összegeket fognak megtakarítani.

Pluszjövedelem egészségmegőrzéssel

Az utóbbi időben egyre többeknek fontos az egészségmegőrzés, a betegségmegelőzés, továbbá megugrott a  keresetkiegészítés céljából otthoni munkát keresők száma. Ugyanekkor számos üzletágban jelentős visszaesés volt tapasztalható, mindössze az e kereskedelem mutat folyamatosan jelentős növekedést.

Bármiben fogadok, hogy ha Te fognád ki a mesebeli aranyhalat, a három kívánságod között szerepelne az egészség és a pénz.  Úgy 45 éves korig a pénz, utána az egészség az első. 

A mezőgazdaság már nem képes minket megfelelő táplálékkal ellátni, ehelyett az ipar által feldolgozott élelmiszereket fogyasztjuk.  

A feldolgozott élelmiszerek jó része egyre kevesebb értékes tápanyagot és egyre több felesleges kalóriát tartalmaz. Tudtad, hogy például, hogy

 • a túlsúlyos ember valójában éhezik emiatt?
 • Hogy egyes ízfokozók  miatt sokaknál migrénes fejfájás, hányinger, nehéz légzés, később pedig cukorbetegség léphet fel?
 • Némely színezékek nem ürülnek ki a szervezetből, károsítják az idegrendszert és gyerekeknél koncentrációzavart okozhatnak?
 • Hogy a húsok tartósítására használt nitrátok és nitritek rákkeltő vegyületté alakulnak és csökkentik a vér oxigénszállító képességét? 

Ezekkel a problémákkal aztán a többség orvoshoz fordul, aki felírja a gyógyszert, a gyógyszer mellékhatásaira a következő gyógyszert és…

… hurrá, az addig megevett mérgeket sikerült  megfejelni még egy adaggal.

Egyre többen keresik a természetes megoldásokat. Az eszközök között vannak olcsók és kevésbé hatásosak, drágábbak és jó minőségűek.

Bár mindenki más és más termékek mellett tett hitet, két állítás mindig igaz:

 • Ha vigyázol az egészségedre, az pénzbe kerül, hisz vitaminokat, táplálékkiegészítőket vásárolsz. Ez az egészségedbe való hosszú távú, megtérülő befektetés. Profitálsz. 
 • Ha nem vigyázol, az  rengetegbe is kerülhet, mert az egészségmegőrzés sokkal könnyebb és olcsóbb, mint a már kialakult betegség gyógyítása. A betegségre költesz, ami nem kifizetődő. Deficitben vagy.

Az előrelátók számára az egészségük és az anyagi biztonságuk egyaránt fontos. Legyél válságálló, keress pénzt egészségmegőrzéssel!

A Forbes szerint a következő 20 évnek két meghatározó piaci trendje lesz. Az egyik az elektromos önvezető autó. Az elektromos autó zsákutca és csak a szupergazdagoknak jó , de…

…sok gyógyhatású készítmény van a piacon. Legyen választék, de…

 • Melyikkel tudsz pénzt keresni?
 • Melyiket veheted meg a saját webáruházadból?
 • Ha valamelyik nem válik be, visszaadják az árát?
 • Milyen a felszívódási arányuk?
 • Melyik tanít meg helyesen táplálkozni és egészségesen élni?
 • Milyen problémákat lehet velük megoldani?
 • Melyikhez jutsz hozzá fogyasztóként nagykereskedelmi áron?
 • Melyiknek a gyártója biztosít KÖLTSÉGMENTESEN kulcsra kész online pénzkereseti lehetőséget és hozzá teljes hátteret  marketingeszközökkel?
 • Keres pénzt, aki ezeket alkalmazza?

Néhány gondolat  az enyémekről

 • ✔ Bárhová egyszerűen magaddal vihetők, kis helyen elférnek.
 • ✔ Egyszerűen a nyelv alá fújva alkalmazhatók.
 • ✔ Közvetlenül a véráramba jutva fejtik ki a hatásukat
 • ✔ A szervezet egyes funkcióinak támogatására és problémák megoldására, célzottan fejlesztették ki őket.
 • ✔ 90 %-os felszívódási arány, meglepő hatékonyság.
 • ✔ Tiszta és természetes összetevők, a legjobb technológia
 • ✔ mentorprogram,
 • ✔ állandó kedvezmények,
 • ✔ pénzvisszafizetési garancia,
 • ✔ nem utolsó sorban 100 % pozitív fogyasztói visszajelzés.

25 éve foglalkozom gyógynövényekkel, ez alatt az idő alatt sokaknak segítettem megküzdeni különböző kihívásokkal, de ezek a készítmények számomra is meghökkentően jó tapasztalatokat hoztak. Négyórányi részletes orvosi előadás szól róluk konyhanyelven.

Ha már egészséges vagy, nagyon rosszul éreznéd Magad, ha plusz pénzt is keresnél?

Egyszerű termékajánlással jelentős plusz jövedelem érhető el..

Nulla, vagy minimális befektetéssel és némi segítséggel vállalkozói terhek nélkül építhetsz fel egy globális üzleti vállalkozást. Látni fogod, hogy ez egy kockázatmentes lehetőség, még akkor is, ha nem hiszed el.

Nem kell, hogy marketinges, reklámszakember, vagy értékesítő legyél, az ingyenes képzéseken mindent megtanulhatsz.

Ezt a lehetőséget kihasználva több üzletágban 7 féle módon kereshetsz és találhatsz pénzt. Egy elvégzett munkáért 7 féle kifizetés.  Alkalmazottként ennek az ellenkezője tapasztalható. 

Milyen hátrányt okozna számodra, ha lenne egy online plazád hatékony marketingeszközökkel, képzésekkel, technikai háttérrel? Nálam van a hozzá való  kulcs. Elkéred, vagy adjam oda valaki másnak? Nem szeretnél saját online vállalkozást?

Tudnál örülni és gyarapodni, ha Nálad  lenne ez a kulcs? Várj! Mondd ki hangosan azt, hogy álmomban is online bevételem lesz!

Ha igaz az, hogy vannak olyan emberek, akik ebből megélnek, akkor az is igaz, hogy Neked is lehet belőle kiegészítő jövedelmed. Vannak emberek, akik ebből az átlagnál jobban megélnek. Közéjük akarsz tartozni, vagy várod a megváltást? Aki él, az nem halogat!

Ma már nem a nagy hal eszi meg a kicsit, hanem a gyors a lassút. A korai felismerők -akár Te is- lesznek helyzeti előnyben.   🙂

Mielőtt dobnád a lehetőséget, nézd meg a magyar feliratos tájékoztató videot!  A hozzáférés ingyenes és kötelezettségektől mentes, de regisztrációhoz kötött.

Ez nem érdekel? Nem baj. Ismersz valakit, akinek extra bevételre van szüksége?

online üzlet

A világon minden 10. másodpercben indít valaki online vállalkozást.

Miért nem Te és miért nem most? Ez a Te időzítésed.

Csatlakozz ahhoz a közösséghez, amely felforgatja a piacot és jobbá teszi a világot!

Vedd át az irányítást a saját életed felett!

Mit NE CSINÁLJ?

Egyik kliensem beajánlott egy hölgynek. Ezt Te is megteheted  🙂 A probléma alvászavar, fáradékonyság és dekoncentráltság. Beszélgettünk, közben kiderült, mi az ok-okozati sorrend, ebből pedig tudtam, melyik az a probléma, amit meg kell oldani.

Volt két lehetőség. Az első egy gyógyfüvekből elkészíthető teakeverék, aminek legjobb esetben is egy hónap után érezhető a hatása, de…

… csak kúraszerűen alkalmazható, hat hét fogyasztás után tizennégy nap szünet és…

… nyáron ellenjavallt, mert fényérzékennyé teszi a bőrt és gyomorproblémákkal küzdőknek sem kellemes. Az alvászavar és a gyomorpanaszok kölcsönös ok-okozati összefüggésben állnak. A háromhavi adag tea összetevői beszerezhetők ezerötszáz Forint körüli áron.

Természetesen a másik megoldás jobban érdekelte a hölgyet. Javasoltam  Neki kettő darab, szintén természetes összetevőkből álló készítményt. Megmutattam az akkor még csak tizennégyezer tagot számláló fogyasztói csoportban a felhasználók által írt véleményeket és a készítményekről szóló orvosi előadást.

Elmondtam, hogy hogyan kell használni őket és azt is, hogy 20 perc után hatnak. Majd jött az ár. -Te ezt el akarod nekem adni? – kérdezte.  Mondom, én nem adok el semmit, csak épp szerencséd van, mert én vagyok az, aki tudja, hogy hol találod meg a legjobb megoldást a legjobb feltételekkel. 

És ekkor jött, hogy drága a termék, házfelújítás, stb. Valójában ezzel azt mondta, hogy hiába ajánlott ismerős, mégsem bízik vagy bennem, vagy a termékben.

Két hét múlva rá volt varrva egy bazi nagy freskó, mert a tetoválás nem drága. Azóta sem alszik, azóta is dekoncentrált és fáradékony, mert nem tud kellően regenerálódni a szervezete és nincs energiatartaléka. Hallomásból tudom, hogy sokat van betegállományban. 

Mit CSINÁLJ? Tudd, hogy mi az, ami igazán fontos! Ne legyél Önmagad ellensége!