Jelentős megtakarítás személyszállítóknak és árufuvarozóknak

Plusz pénz áll a házhoz

Hogyan tegyél szert piaci előnyre? Hogyan járj mindig egy lépéssel a versenytársaid előtt? Hogyan lesz ebből extra profitod?

Fuvarozol, vagy áruszállító céged van? Használsz bármilyen benzines, vagy dízel járművet? Akkor nagyon hasznos lesz számodra ez a cikk.
Hogyan kerülj előnybe a versenydársaidhoz képest és hogyan tudsz mindig előttük járni?

Mit hoz a közeli jövő?
Nagy gazdasági visszaesést. Ez mindaddig persze senkit sem érdekel, míg személyes értékei nem kerülnek közvetlen veszélybe. Jelenleg tehát a kutyát sem érdekli, de…

… amit eddig válságnak gondoltunk, semmi ahhoz, ami következik. Az emelkedő rezsiköltségek következményei ennek az előszelét kezdik fújdogálni. Egyelőre kevesen fogták fel ezt, ezért kevesen kezdtek odafigyelni a kiadásaikra. Ezek nagy része is csak kényszerből vigyáz a pénzére. Mert folyamatosan egyre kevesebb dologra elég a pénz. 

 Az embereknek jelenleg két dolog fontos: az üzemanyag. A kaja a lényeg, ami a testnek üzemanyag és a tankolás. Ha enni, meg tankolni tudnak, akkor jól érzik magukat, aztán pedig inkább nem esznek, csak tankolhassanak. És mindenből az olcsóbbat keresik majd!

Az üzemanyagok hatósági árának megszüntetése minden ágazatban  drágulást vont maga után. Tömegek anyagi helyzete romlik meg, az emberek spórolnak. Visszaesett a fizetőképes kereslet. Hogyan érinti ez a fuvarozókat? Szűkül a piacuk. Kismértékben ugyan, de a piac folyamatosan szűkülni fog.

Hogyan lehet mégis előnyhöz jutni egy szűkülő piacon?

Egy fuvarozó cégnél sokféle kiadás létezik. A költségek között van kettő, ami azonnal szembetűnik. Kitűnnek a többi közül, mert iszonyú magasak. Mi az a két dolog, ami a legtöbbe kerül egy fuvarozónak? A munkabérek minden vonzatukkal és a járművek üzemeltetése, fenntartása beleértve a szervizre és az üzemanyagra költött pénzt. A piaci pozíció és a gazdasági helyzet javításához ezeket kell csökkenteni.

Hogyan csökkentsd a munkabér jellegű kiadásokat?

SEHOGYAN!!

A fizetések csökkentése és a létszámleépítés egy szállító cég estében lassú öngyilkosság. Felmérések szerint egész Európában sofőrhiány van. A munkaerőpiaci trendek azt mutatják, hogy nagyon keresettek a targoncások,  raktárosok és a rakodók. 

Ha csökken a dolgozóid bére, másnap elmennek máshová.

A létszámcsökkentés sem megoldás, mert az is beindítja a cégednél a fluktuációt. Elküldesz egy embert, a többi megijed és új munkahelyet fognak keresni. A kirúgott egy elhelyezkedik és átcsábítja a többieket. Végtelenségig lehetne folytatni az érvelést a fizetések és a dolgozók létszámának csökkentése ellen.

Miért kell gyakrabban szervizelni a teherautókat?

Egy hazai felmérés eredménye szerint az egyik lehetséges ok az, hogy a sofőrök nem vezetnek mindig a megfelelő módon. A tesztek során vizsgálták az üzemórák, a megtett út és az üzemanyagfogyasztás viszonyát. Figyelték a motorok fordulatszámát, a gázpedálok helyzetét, valamint a tempomat használatát is.

Kiderült, hogy a gépkocsivezetők gyakran mellőzik a tempomat és a retarder használatát, ezen kívül túl sűrűn lépnek a fékre, nem élnek a motorfékezés lehetőségével. A nem megfelelő vezetési stílus növeli az üzemanyagköltséget, emellett gyorsabb amortizációt és gyakoribb szervizigényt, ezzel pedig magasabb költségeket eredményez.

Hány darab járműved van? Mennyi üzemanyagot fogyaszt a járműparkod? Mekkora a flottád javítási költsége?

Számolj!

Mi a legjobb mód a piaci pozícíód javítására?

Ha olyan megoldást találsz, amit a konkurenciád nem ismer.
Van ilyen megoldás.
Lehet egy gépjárművet és egy egész flottát is sokkal alacsonyabb költséggel működtetni.
Egy zseniális, mégis egyszerű dolog segítségével mérséklődnek a szervizköltségek, megnő a járművek élettartama és csökken az üzemanyagfogyasztás.

Milyen hatással lenne az áruszállító céged működésére a motorok 25 százalékkal növelt élettartama, 25 százalékkal csökkenő szervizköltség, 40 százalékkal kevesebb káros kibocsátás és minimum 7 százalékkal kevesebb üzemanyagfelhasználás? Ezek hivatalos teszteredmények, az üzemanyagfogyasztás csökkenése felhasználói tapasztalatok alapján 7 % és 25 % között van.

Tény, hogy például a DAF 2017-es Pure Excellence minőségű kocsijai 7 százalékkal kevesebbet fogyasztanak. Az is tény, hogy ez a jó fogyasztás is még további 7 és 25 % között mérsékelhető.

Ellenőrizd a számításomat! – kerekített piaci ár, 2022 szeptember 12. /forrás: Cargopedia/

  • 1 liter dízel üzemanyag 650 Ft
  • 1 tank (kamion) üzemanyag 600 liter x 650 = 390000 Ft
  • A megoldás plusz költsége 1 liter dízelre vetítve 25 FT
  • Üzemanyagmegtakarítás 1 tank (600 liter) dízelből 7 % = 27300 Ft

Mitől zseniális és hogyan faragja le a költségeket?

  • Első adag az első tanknál: a költségcsökkentő megoldás visszahozza az árát
  • Második adag a második tanknál: kitermeli a következő adag árát
  • A harmadik adag a harmadik tanknál: ez már ingyen volt és kitermeli a következő két adag árát. 

Mennyibe kerül?

Két tankolásra, 1200 liter üzemanyaghoz szállítással együtt bruttó 30000 Ft.
Nagyobb kiszerelésben természetesen kedvezőbb áron is beszerezhető.

Erre a cuccra egyébként 60 napos pénzvisszafizetési garancia van, csak a csomagolást őrizd meg.
ASTM tanúsítvány igazolja, hogy a használata semmilyen kárt nem okoz.
Minden nemzetközi szabványnak, előírásnak megfelel.
Bármilyen üzemanyaghoz használható, akár benzin, dízel, vagy keverék.

Egy kamion egyszeri tankolása esetén 15000 Forintért kapsz 27300 Ft üzemanyagmegtakarítást, 25 százalékkal hosszabb motorélettartamot, csökkenő szervizköltséget és 40 százalékkal kevesebb káros kibocsátást. Igaz, hogy a mai dízel üzemanyagokban úgy 17 féle adalék van, de az is igaz, hogy ezek bizonyos esetben szétmarhatnak egy nagynyomású üzemanyagszivattyút. 

Hogyan lesz ebből extra bevételed?

Úgy lesz ebből a megoldásból jelentős anyagi hasznod, hogy megismerteted a piacod többi szereplőjével. Az amerikai gyártó kereskedelmi partnereket is keres és ez a cucc most jön be Európába.

Üzemórák tízezrei és több százezer megtett mérföld van mögötte és bizonyítottan működik, ezért a gyártó úgy döntött, hogy az öreg kontinensen is engedélyezteti és forgalomba hozza.

Nem csak előnyösebb piaci helyzetbe kerülsz, de még nőhet is a fuvarcéged!
Mi van, ha alkalmanként fájdalommentesen tudsz adni a dolgozóidnak egy nem túl nagy összeget? Csak akkorát, ami neked nem fáj, de ők megérzik. A leszúrást is jó néven veszik, ha időnként megsimogatod a buksijukat. A dolgozóid pajzsra  emelnek, a konkurencia szája meg tátva marad.

Nézz meg két videot és ha tetszett, kérd elektronikus levélben a teszteredményeket, plusz egyéb dukumentációt!

Kapcsolatfelvétel: info@ebredjszabadon.hu