Hogyan kereshetsz az üzemanyagon?

Hogyan keress pénzt az üzemanyagon még akkor is, ha nincs saját benzinkutad?

Mindjárt megismered ezt a jövedelemszerzési lehetőséget, de először nézd meg, hogy hogyan tudod megspórolni az éves üzemanyagköltséged 7 – 20 százalékát! Az üzemanyag megtakarítás nem csak az árak miatt lényeges.

Hogyan lesz ebből bevétel?

Ez a pénzkeresésnek egy kényelmes módszere. Van valamilyen megoldásod egy problémára, vagy találsz valamit, ami neked és másoknak is hasznos. Fontos, hogy működő megoldás és valóban hasznos dolog legyen, amiről őszintén el tudod mondani a véleményedet. Nem szabad becsapni senkit és nem kell zaklatni senkit. Mindenki utálja a reklámokat, ezért reklámoznod sem kell semmit.  

Az igazán nagy jellem onnan ismerszik meg, hogy ha talál valamire egy jó megoldást, akkor megosztja másokkal. El tudod képzelni, hogy

  • jóval alacsonyabb szervizköltséggel, takarékosabban autózol és nem szólsz róla senkinek? 
  • Hogy az ismeretségi körödben elterjed, hogy van egy ilyen cuccod és senki sem akarja majd használni?
  • Nem lenne hálás neked senki azért, mert segítettél neki pénzt megtakarítani?
  • Nem lenne egy ember sem, aki egyszerű ajánlással plusz jövedelemhez szeretne jutni? 

Ezt a cuccot nem lehet csak úgy bárhol megvenni. A gyártó vigyáz, nehogy elbarmolja valaki a termékét, ezért csak és kizárólag a felhasználóiban bízik. Azokban, akik használják ezt a zseniális adalékot, mert ők meg abban  bíznak. Ezt hívják win-win helyzetnek és ez minden tisztességes üzleti tárgyalás célja.

Nem a celebek, meg a reklámügynökségek kapják a pénzt, hanem a közösség. Azok a fogyasztók, akik bíznak a gyártóban és a termékben. Például én, Te és azok, akiknek jót akarunk. 

Az affiliate tevékenység egyszerű és nagyszerű jövedelemforrás. Abból áll, hogy használjuk egy cég termékét, vagy szolgáltatását és amennyiben elégedettek vagyunk, továbbajánljuk. Van, aki pénzért árul ajánlói lehetőséget és hozzá tartozó képzést. Ingyen jó lesz? Pénzt spórolsz és pénzt keresel.

Hogy kell árulni? Sehogy. Elég, ha minél többen tudják, hogy hol lehet kapni. Hol lehet kapni? Természetesen Te tudsz ebben segíteni.

Költségmentesen lesz egy webáruházad, hozzá marketingeszközök, hírlevélküldő rendszer és webiroda. Gyakorlatilag egy kulcsra kész online vállalkozásod lehet vállalkozói terhek nélkül.

Ha van még szabad hely a pénztárcádban, akkor