Jövedelemkiegészítés

A munkahelyed mellett, vagy nyugdíjasként eljársz dolgozni valahová. Csináltam évekig és sajnos későn jöttem rá, hogy nem érte meg. A gyerekeim úgy nőttek fel, hogy közöm sem volt hozzá. 

Szerencsére megadatott nekünk az internet, ahol rengeteg pénz van és kár lenne ott hagyni.

Az internetes munkavégzés nagy előnye, hogy nem kell elmenni dolgozni, mert otthon van a munkahely. Sok esetben munkaidő sincs, csak saját időbeosztás, ez pedig magában hordozza a szabad élet üzenetét, amire mindannyian vágyakozunk.

Nagyjából mindenki internetes munkát keres, ám sokan nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá és sokan vannak a tévhitben élők, akik azt gondolják, hogy kattintgatnak és dől a lé.

A kattintgatós pénzkeresés egyik módja a reklámok nézegetése, ami manapság vagy nem működik, vagy nem fizet, vagy csak akkor fizet, ha ajánlasz még 40 embert. Már mindenfelől hatalmas zuhatagokban ömlenek ránk a reklámok, ingyen is kénytelen vagy megnézni őket, nem hogy neked fizessenek érte.

Talán meglepő, de igazából a néző fizet a reklámokért.

Előfizettél valamilyen TV szolgáltatásra, ugye? Észrevetted, hogy a műsorokat, filmeket reklámokkal szakítják meg? Az is feltűnt, hogy egyre gyakrabban és egyre hosszabb reklámblokkokkal? Tapasztaltad, hogy ha átkapcsolsz a reklám alatt máshová, ott is reklám megy? Bizony, a reklámokat szakítják meg néha töltelékműsorral.

Ha elmész vásárolni és olyan gyártó termékét veszed, akinek a reklámja fut a tévében, akkor megint kifizeted a reklámot.

Hagyjuk a reklámnézős plusz jövedelmet, nézzünk mást!

Kérdőívkitöltéssel is lehet pénzt keresni. Beregisztrálsz egy kérdőíves oldalra és ennyi. Próbáltam és kiszámoltam, mennyire jön ki az órabérem. Ha rövid és jól fizető kérdőíveket kaptam, ami a legritkább esetben fordult elő, akkor 900 Forintot kerestem, máskor egy kávé árát naponta.  Lehet számolgatni, de hidd el, hogy egy hónapra  vetítve rossz a ráfordított idő és a megkeresett pénz aránya.  A fizetős mobilapp ugyanez. Vagy egyáltalán nem fizet, vagy keveset és csak akkor, ha ajánlasz még 40 embert. 

Nézzünk mást!

Vannak olyan internetes oldalak, ahová a megrendelők felteszik, milyen munkát szeretnének kiszervezni és mennyit tudnak fizetni annak elvégzéséért. Ha el akarod vállalni a munkát, tehetsz rá ajánlatot és vagy te kapod a megrendelést, vagy nem.

Evezzünk olyan vizekre, ahol az igazi plusz bevétel van!

Ezeket csak felsorolom, rengeteg hasznos és minőségi információ található róluk az interneten.

Blogcikkek és e book írása, videok podcastok készítése, kriptobányászat, tőzsde, szövegírás, fordítás, hangleírás, szinkronizálás-narráció, fordítás, fotóid eladása, grafika-design-arculatterv és a többi.

Ha van valamilyen szolgáltatásod, azt is értékesítheted online.

A legjobb lehetőség arra, hogy pluszbevételed legyen az, ami kis anyagi befektetést igényel, kevés idődet veszi el, könnyen tanulható és a legjobban fizet.

A kiegészítő jövedelemszerzés leghatékonyabb módja ezen szempontok szerint az affiliate marketing. Mások figyelmébe ajánlod valamilyen cég termékét, vagy szolgáltatását és a cég ezért nagyon jól fizet neked.

Rohamosan nő azok száma, akiknek ebből főállásban származik európai léptékű bevételük. Átlag feletti jövedelem átlagembereknek.

A jövő otthoni pénzkereseti lehetősége az ajánlói marketing.

Hogy miért? Mert ez termelte ki a legtöbb gazdag embert.

Az ésszel összerakott vállalatoknál jó vevőszerző módszereket alkalmaznak. Felépítenek egy hatékony online marketingrendszert, mellé egy oktatási programot, amit egy működő webáruházzal együtt ingyen odaadnak a partnereiknek. Jól járnak a cégek, mert költséghatékonyan tudnak működni, jól járnak a vásárlók, mert kényelmesen és megfizethető áron jutnak minőségi termékekhez és jól jársz te is, mert kiemelkedő mellékjövedelmed lesz. A jó hírem az, hogy ebben tudok is neked segíteni, ha írsz nekem ezen az űrlapon.