Merevedési gondokról könnyedén mindkét nem számára.

Mered, vagy nem mered és miért nincs női viagra?

Szexuális inger hatására működésbe lép az agyi szexközpont, több hormont termel a mellékvese, az idegrendszer vért vezényel a nemi szervekbe, amelyekben vérbőség alakul ki. Uraknál merevedik a hímvessző, hölgyeknél megduzzadnak a kisajkak, a csikló és nedvesedik, rugalmasabbá válik a hüvely.

Biztos megvan a sztori, amikor a télapó ajándékokat visz a házakba.
Kéményről kéményre teljesíti a küldetést, mígnem az egyik házban meglát egy gyönyörű, hiánytalanul meztelen hölgyet, aki láthatóan erotikus álomban alszik az ágyon.

TE MIRŐL SZOKTÁL ÁLMODNI?

A télapó dilemmája

Télapó fejében a hölgyet látva lázasan kezdenek cikázni a gondolatok.
,,Jó ég, most mit csináljak? Ha megteszem? Baj lesz, mert nem tudom időben kivinni a sok ajándékot. Ha nem teszem meg? Akkor órákra itt ragadok, mert nem fogok kiférni a kéményen.”

TE GYAKRAN GONDOLSZ A SZEXRE?
Mi a dilemmád?

A lenyugvó napnak is van ereje – na, ettől tudok kiborulni!

Hány órakor nyugszik a nap télen? Hánykor nyugszik nyáron? Képzeld csak magad elé egy óra számlapját, rajta a mutatókkal! Ugye már megértesz? A napnyugta ideje a számlap alsó felén van. Lent.

A TE MUTATÓD HOGY ÁLL?

A nyugvó nap melegít ugyan, de nem perzsel!

A napkeltékkel ugyanez a helyzet, de mint tudjuk, mindig napkeltekor van a leghidegebb. Aztán ahogy egyre magasabbra hág, úgy kezd melegíteni és perzsel, amikor legmagasabban áll.

ELHIDEGÜLTÉL, VAGY VAN MÉG RÉSZED PERZSELŐ INTIM ÉLMÉNYBEN?

Mered, vagy nem mered beismerni, hogy valami nem tökéletes? Nézd, a szexuális zavarnak több oka is lehet. Ha például nagy stressznek vagy kitéve, akkor gyakran előfordul. Persze most kivesszük a képletből, hogy a libidó hiánya miatt stresszelsz.

Cukorbetegeknél is gyakori és bekövetkezhet attól is, hogy a kis erekben, vékony kapillárisokban már nem teljesen zavartalan a vérkeringés. Ha nem megfelelő a vérkeringés,
akkor nem merevedik a pénisz, nem duzzad meg a csikló, a hüvely kevésbé lesz nedves és rugalmas. A férfire rásütik, hogy impotens, a nőre ok nélkül mondják, hogy frigid.

Maga a probléma nem nagy, de…

…megkeserítheti az életedet…

…és valaki más életét is.

MILYEN MINŐSÉGŰ A PÁRKAPCSOLATOD?

A potencia hiánya kedvezőtlenül hat a párkapcsolatra, mert a meglévőt tönkreteszi, az újat megakadályozza. A kapcsolatban, házasságban nem a szex a legfontosabb. A szex csak akkor kerül középpontba, amikor nem jó, vagy nem megy.

A gyenge szexuális aktivitás miatt kevesebb öröm és növekvő elégedetlenség jellemzi a párkapcsolatot. A felek között kialakul egy kommunikációs szakadék és érzelmileg is távolodnak egymástól.

Megszűnik közöttük az intimitás, eltűnik a közösen átélt örömök élménye és emiatt boldogtalannak érzik magukat. Az egymás iránti pozitív érzelmek megtépázva adják át helyüket a káros, negatív gondolatoknak és rossz érzéseknek.

AZ EREKCIÓZAVAR AZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTRA IS KÁROS HATÁSSAL VAN

Okozhat stresszt, alvászavart, depressziót, szorongást és az önbizalom hiányát.
Az alvászavar és a stressz okozhat szív-és érrendszeri betegséget, gyomor-és bélrendszeri problémákat, túlsúlyt és még hosszú a sor.

VAN ÖNBIZALMAD? MILYEN MENTÁLIS ÁLLAPOTBAN VAGY? JÓL ALSZOL? LELKILEG HOGY ÉRZED MAGAD?

HIÁNYOZNAK A MEGHITT INTIM PILLANATOK?

Jut eszembe, erről van itt valami érdekes.

Van egy ügyfelem, aki égő láb szindrómával él már egy ideje. A példa kedvéért nevezzük Őt Balázsnak. Ajánlottam neki rá egy természetes összetevőket tartalmazó készítményt. Megállapodtunk, hogy nem biztos az elvárt hatás, de kipróbálja, mert nem bírja már, hogy nem alszik a fájó és merev lába miatt.

Tudta, hogy nem veszít semmit, mert 60 napig használja a cuccot és ha az nem válik be, akkor visszafizetik az árát. Ez egy egyszerű kis flakon amúgy, olyan, mintha egy toll lenne a zsebedben.

Megrendelte a készítményt, bízva bennem és a pénzvisszafzetési garanciában. Öt nap alatt kapta meg a tengeren túlról és felhívott. Megbeszéltük a használatot és vártam a beszámolóját a termékről. Három nap múlva hívott fel…

…a felesége.

,,Mit adtál a Balázsnak, te elvetemült?!” Beszartam, kérdeztem, mi van, rosszul lett a férje a terméktől?

,,Én vagyok rosszul, te hülye, nem hagyott aludni a vén majom!” – hangzott nevetve a vonal másik végéről. Szeretetből hívják egymást vén majomnak és banyának. Édesek, nem? Biztosan élvezték, hogy nem csak alvással, vagy forgolódással telt az éjszakájuk.

Köpni-nyelni nem tudtam, végül megkérdeztem, mi van a lábával?
Ekkor már a kicserélt férj volt vonalban, aki vidáman közölte: Úgy néz ki, kicsit enyhült a fájdalom, de a cuccot mindenképp megtartja.

El tudsz képzelni két boldog embert?

El tudod képzelni, milyen magabiztos Balázs?

TE MAGABIZTOS VAGY?

JÓ SZEX = JÓ ÉLET

A jó szex fizikai, lelki és gondolati síkon is közelebb hozza egymáshoz a partnereket.
Javul köztük a kommunikáció, könnyedén beszélnek egymás szexuális igényeiről, könnyebben ki tudják elégíteni a partnerük vágyait.

Az intimitás és a közös öröm erősíti az érzelmi kötődést és az összetartozás érzését.
A partnerek különlegesek lesznek egymás számára, nagyszerű élményekkel és rendkívül jó emlékekkel gazdagodik az életük.

Szeretnéd tudni, mi ez a készítmény? Ez a természet, alapos kutatás és egy innovatív technológia közös alkotása. Azoknak készült, akik olvassák ezt az írást.